Letem mozaikovým světem

Květen je plný malých kostiček, hexagonů… a co jiného než mozaiku bychom vám také před letní sezónou měli doporučit. Bazén do letních prázdnin už postavit nestihnete (tedy pokud na něm už intenzivně nepracujete od března) a tak se pojďte inspirovat těmi již hotovými. Pojďte s námi tak trochu létat světem mozaikových bazénů. Jsou krásné, jedinečné… a nemusí být jen pod palmami. Jen malá upoutávka: příští týden vám představíme krásnou realizaci z České republiky.

Ale dnes jedeme na výlet do světa. Průvodci nám budou naši skvělí kolegové ze španělské firmy Hisbalit. Tu výhradně zastupujeme na českém trhu, takže servis i veškeré vzorky, poradenství a další nutné kroky pro realizaci bazénu z Hisbalitu budete řešit s námi. Těšíme se na vás.

A náš výlet je spíš technická exkurze – budeme velmi konkrétní, abyste měli jasnou představu o tom, co od Hisbalitu můžete čekat. Vybrali jsme několik krásných bazénů, na kterých vám přesně ukážeme, jaký typ materiálu a jaké barvy jsme zvolili.

Letem mozaikovým světem

Bazén 1: Bílá mozaika

Bílá mozaika v bazénu dává pocit čistoty, relaxace a harmonie. Je perfektní volbou pro ty bazény, kde hledáte relaxaci, chcete nebesky modrou vodu… prostě klídek, drink a odpočinek. Nejčastěji se tato barva používá u realizací hotelů a lázní. Abychom byli zcela otevření: jediným problémem této barvy je údržba. Bazén musí být vždy čistý a tak počítejte s tím, že se mu budete muset opravdu věnovat.

Použité materiály Hisbalit

Letem mozaikovým světem

Bazén 2: Tyrkysová voda s béžovou mozaikovou dlažbou

Ano, víme… tohle je prostě tropický ráj. Ale proč byste něco podobného nemohli mít i u nás doma? Pokud do toho jde, pak vyberte béžovou mozaiku, protože ta dává vodě tyrkysovou barvu (podrobně jsme psali o barvách zde). Pro tmavší odstín zeleně zvolte písek nebo tmavší béžové dlaždice.

Použité materiály Hisbalit

Letem mozaikovým světem

Bazén 3: Modré mozaiky pro osvěžující bazény

Ano, nemůže chybět! Modrá je nejčastěji používaná mozaika pro bazény. Dodává vodě osvěžující a příjemnou barvu a konečný efekt a estetika celého bazénu a jeho zakomponování do zahrady závisí na typu zvolené modré barvy.

Můžete se pohybovat od lehčích odstínů (Hisbalit Aral, Córcega nebo Capri), přes intenzivnější (Jónico, Malta nebo Asón). Anebo vyzkoušejte barvy Yera, Ebro, Saja, Miera, Deva a Nansa z kolekce Unicolor Pool nebo Mar, Caribe, Egeo a Tracia z kolekce Niebla Pool.

Použité materiály Hisbalit

Ztratili jste se ve všech těch číslech, názvech a kolekcích? Nevadí.
Jsme tady pro vás a rádi vám poradíme se všemi nástrahami. Kontaktujte nás.

Newsletter

Nenechte si ujít každý měsíc náš newsletter a mějte přehled nejen o tom, co zde píšeme, ale i dalších zajímavých novinkách a akcích.



Hledáte podobný materiál?


Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články